Je bent nu hier: Home / Home / Een muzikale blik op herdenken en vieren

Een muzikale blik op herdenken en vieren

Harmonieorkest De Bazuin geeft op zaterdag 22 april een bijzonder Bevrijdingsconcert in Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. Via een speciaal gemaakte film - de rode draad van de avond - wordt het publiek meegenomen in de angst van oorlog, de hoop op vrijheid en het vieren van deze vrijheid. 78 jaar na de Tweede Wereldoorlog, maar nog altijd actueel!

De Bazuin speelt op dit concert niet alleen: ook stadsdichter Bauke Vermaas, zangeres Toos Ligtenberg, zanggroep Double Four en violist Jeroen Bijlsma (De Vuurvogel) werken mee aan het Bevrijdingsconcert. Ook worden gedichten tentoongesteld van basisscholieren uit Zwolle; de stadsdichter zal het winnende gedicht voorlezen. 
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds Amateurkunst Zwolle, STANZ, Prins Bernhard Cultuurfonds en het vfonds.

Het concert start om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn via deze link te koop.

Locatie: Academiehuis Zwolle
Adres: Grote Markt 18, Zwolle
Datum: 22 april 2023
Tijd: 20.00 - 22.00 uur (inloop 19.30)

Bazuin Zwolle Poster Bazuin

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 1

Annet
Zou hier zelf niet snel naartoe zijn gegaan, maar aangezien onze zoon 'rapper Blauwe ' meedeed...en wat hebben wij ontzettend van dit concert genoten, het was werkelijk prachtig!!
23-04-23 | 00:18
Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijf in cijfers: