Je bent nu hier: Home / Musical Sing Along

Can’t you feel a Brand New Day!?
De Bazuin Zwolle nodigt je uit voor een unieke Musical Sing Along vol bekende musicalhits op het Grote Kerkplein van Zwolle. Op 6 juli transformeert dit plein in een bruisend openluchttheater, waar jong en oud samen komen om de meest geliefde nummers uit beroemde musicals ten gehore te brengen, samen met musicalster Suzan Seegers - bekend van o.a. Les Misérables en Piaf - en het Zwols Musical Gezelschap.

 

 

Helpt u mee om Broadway naar het Grote Kerkplein te brengen? Uw bijdrage helpt!

Deze avond staat Suzan Seegers niet On My Own op het podium, maar schittert ze samen met Harmonieorkest De Bazuin, het Thomas orkest en het Zwols Musical Gezelschap, onder de bezielende leiding van maestro Römanö Mediati. Bekende hits van The Sound of Music, Mamma Mia, Les Miserables passeren de revue, maar ook nieuwere musicals als Soldaat van Oranje en Mary Poppins zullen voorbijkomen. 

Kom en zing mee! De teksten worden weergegeven zodat iedereen kan meedoen, van doorgewinterde musicalfan tot enthousiaste beginner. Dit evenement is gratis toegankelijk, want wij geloven dat muziek er is voor iedereen. Het is onze passie om door muziek mensen samen te brengen en samen een onvergetelijke avond te beleven. Go Grease Lighting!

Zwolse Musical Sing Along
Zaterdag 6 juli 2024, 20:00 uur
Grote Kerkplein, Zwolle
Vrije toegang en voor alle leeftijden!


Bazuin Zwolle 240515 Lancering 2