Je bent nu hier: Home / Home / Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert

Bazuin Zwolle IMG-20230116-WA0002

Na een paar jaar zonder nieuwjaarsconcert kon De Bazuin op 15 januari deze traditie voortzetten! In Schouwburg Odeon mochten we voor een uitverkochte zaal optreden. Het was een programma waar alles in zat: nieuwjaarsklassiekers, solo's en verrassingen.

Zo konden we voor de pauze het Bazuin-geluid laten horen met stukken zoals God's country (Rossano Galante) en Perthshire Majesty (Samuel R. Hazo). Maar het hoogtepunt was wel The Rose met fagottalent Fayah als uitblinkende solist.
Bazuin Zwolle IMG-20230117-WA0002
Na even geproost te hebben op het nieuwe jaar ging de show onverminderd door. Natuurlijk met veel klassiekers - denk aan rozen uit het zuiden en een Egyptische mars - maar ook met een muzikale aflevering van Rail Away (waarvoor slagwerker Stan zich tot conducteur omschoolde). Corrine vertolkte tot slot op haar baritonsax het aangrijpende levensverhaal van Fuciks 'oude brombeer'.

Bazuin Zwolle IMG-20230117-WA0001
Was dat alles? Nee, de middag had nog een verrassing. Onze nieuwe dirigent Römanö Mediati was jarig en dat moest gevierd worden. Als je dan een erkend meesterbakker in huis hebt (trompettist Jan) is de poets, eh, taart snel gebakken... 

Kortom, een meer dan geslaagd nieuwjaarsconcert. Voor 2023 staan er al mooie concerten op de planning, dus houd onze kanalen zeker in de gaten!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf negen in cijfers: