Je bent nu hier: Home / Orkesten

Onze orkesten

Concertorkest 

Bazuin Zwolle P1130700

“Ambitie & gezelligheid”

We zijn een orkest met ambitie, op woensdagavond zitten we op het puntje van de stoel en wordt er flink gerepeteerd. We verwachten inzet van onze muzikanten en proberen iedere woensdag zo compleet mogelijk te repeteren. Het mooie van ons orkest is dat ambitie en gezelligheid heel goed samengaan. Want er wordt veel gelachen, we zijn een warme club mensen bij elkaar en ook buiten de Bazuin ontmoeten mensen elkaar geregeld.

Lees verder over het concertorkest ...

   

Opleidingsorkest

Bazuin Zwolle PB140323

“Leren samenspelen in een veilige omgeving”

In het opleidingsorkest is alles gericht op het samen leren spelen als je nog maar net bent gestart met het bespelen van je instrument. Het opleidingsorkest is dé plek waar je mag groeien, dit geldt voor jong en oud!

Als een leerling het dan al wat beter kan, wordt hij of zij uitgedaagd door bijvoorbeeld een solo te spelen in het orkest. Het opleidingsorkest wordt geholpen door leden van het concertorkest, hierdoor klinkt het direct leuk en heb je steun aan muzikanten die al wat langer spelen. 

Lees verder: het opleidingsorkest ...

Bazuin Light

Bazuin Zwolle Optreden Isala Bazuin Light v2

“Relaxt & informeel”

De Bazuin Light is ontstaan om onze relaxte en informele kant te laten horen. We maken dan bijvoorbeeld muziek tijdens Kerst in het centrum van Zwolle, voor Serious Request of op Koningsdag bij ziekenhuis Isala. Tijdens feestjes van onze leden komen we ook graag langs om het feestgedruis met onze muzikale klanken op te vrolijken!

Lees verder over Bazuin Light ...