Je bent nu hier: Home / Orkesten

Onze orkesten

Concertorkest 

Bazuin Zwolle foto bazuin

“Ambitie & gezelligheid”

We zijn een orkest met ambitie, op woensdagavond zitten we op het puntje van de stoel en wordt er flink gerepeteerd. We verwachten inzet van onze muzikanten en proberen iedere woensdag zo compleet mogelijk te repeteren. Het mooie van ons orkest is dat ambitie en gezelligheid heel goed samengaan. Want er wordt veel gelachen, we zijn een warme club mensen bij elkaar en ook buiten de Bazuin ontmoeten mensen elkaar geregeld.

Lees verder over het concertorkest ...

   

Opleidingsorkest

Bazuin Zwolle Vajen

“Leren samenspelen in een veilige omgeving”

In het opleidingsorkest is alles gericht op het samen leren spelen als je nog maar net bent gestart met het bespelen van je instrument. Het opleidingsorkest is dé plek waar je mag groeien, dit geldt voor jong en oud!

Als een leerling het dan al wat beter kan, wordt hij of zij uitgedaagd door bijvoorbeeld een solo te spelen in het orkest. Het opleidingsorkest wordt geholpen door leden van het concertorkest, hierdoor klinkt het direct leuk en heb je steun aan muzikanten die al wat langer spelen. 

Lees verder: het opleidingsorkest ...

Algemene Muzikale Vorming (AMV)

Muzikaliteit van je kind stimuleren!

Dit kan met de cursus Algemene Muzikale Vorming. Tijdens deze muzieklessen wordt maat- en ritmegevoel en muzikaal gehoor ontwikkeld. We zingen samen, luisteren naar muziek, er wordt geïmproviseerd en blokfluit gespeeld. Ook het notenschrift komt aan bod. Het zijn afwisselende lessen die kinderen enthousiast maken!

Lees verder over AMV bij de Bazuin ...

Bazuin Light

Bazuin Zwolle Optreden Isala Bazuin Light v2

“Relaxt & informeel”

De Bazuin Light is ontstaan om onze relaxte en informele kant te laten horen. 
Lees verder over Bazuin Light ...