Je bent nu hier: Home / Home / A-Mee-Zing Kerstconcert in de Dominicanenkerk

A-Mee-Zing Kerstconcert in de Dominicanenkerk

Op zaterdag 16 december geeft De Bazuin in samenwerking met vocalgroup VIVID een kerstconcert in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat in Zwolle. Op deze sfeervolle locatie speelt het orkest muziek om naar te luisteren, maar is er ook gelegenheid om samen met kerstliederen mee te zingen!

Met een gevarieerd programma is er muziek voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan Dream in the Silent Night, Sunrise at Angel's Gate én muziek uit de film Home Alone. VIVID zingt daarnaast een aantal eigentijdse nummers en zal ook samen met het orkest optreden.

Het concert vindt plaats van 19.30-21.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. Tickets kosten 15 euro (volwassenen) en 10 euro (kinderen t/m 12 jaar) per persoon en zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/bazuinkerst23.

Het kerstconcert op 16 december wordt mede mogelijk gemaakt door Van Wijnen, Liberty Wellness en Cultuurfonds Overijssel.

Bazuin Zwolle Poster Kerstconcert 2023

Van Wijnen: "Van Wijnen is marktleider in betaalbaar wonen en initieert, adviseert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed met 2.400 trotse, gedreven vakliefhebbers vanuit 27 locaties in Nederland. Van Wijnen doet meer dan bouwen. Ons werk gaat over mensen. Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. We voelen ons betrokken bij de samenleving en nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom dragen wij graag bij aan het Kerstconcert, een initiatief dat mensen verbindt en waar men blij van wordt."

Liberty Wellness: "De mooiste, natuurlijke materialen voor jouw maatwerksauna. Luxueus en comfortabel, voorzien van de nieuwste technologieën. Liberty Wellness Saunabouw maakt het mogelijk; van advies en ontwerp naar realisatie. Evenals een saunabezoek geeft muziek een beleving, het zorgt voor een rustmoment en je maakt verbinding met jezelf en anderen. Dit maakt dat wij graag bijdragen aan dit speciale kerstconcert!"

Het Cultuurfonds Overijssel: Het Cultuurfonds zet zich in voor het bevorderen van cultuur, natuur en talentontwikkeling, zowel nationaal (binnen het Koninkrijk der Nederlanden) als internationaal door middelen te besteden aan en beschikbaar te stellen voor activiteiten. Om zo met cultuur de maatschappelijke verbondenheid te verstevigen. 

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf tien in cijfers: