Je bent nu hier: Home / Home / Genieten van wereldberoemde musicals met musicalster Suzan Seegers

Genieten van wereldberoemde musicals met musicalster Suzan Seegers

De Bazuin brengt op 6 juli Broadway naar het Grote Kerkplein in Zwolle. Niemand minder dan awardwinnend musicalster Suzan Seegers zal schitteren tijdens de Zwolse Musical Sing Along. Samen met Harmonieorkest De Bazuin Zwolle, het Zwols Musical Gezelschap en het Thomas Combo zal het publiek kunnen genieten van een avond vol onvergetelijke musicalhits.

Suzan Seegers, die nationaal bekendheid verwierf als finalist in 'Op zoek naar Evita' en recent nog een Musical Award won voor haar rol in 'Piaf', kijkt uit naar het evenement: "We zijn druk bezig met het samenstellen van een repertoire dat echt als een feestje zal aanvoelen. Ik kan niet wachten om dit met iedereen te delen!"

Harmonieorkest de Bazuin Zwolle en hun lokale partners zijn enthousiast om een spectaculaire zomeravond vol muziek cadeau te doen aan de stad. "Deze samenwerking is een unieke kans om de magie van live musicaltheater toegankelijk te maken voor iedereen in Zwolle."

De Zwolse Musical Sing Along vindt plaats op 6 juli vanaf 20.30 uur op het Grote Kerkplein, en de toegang is geheel gratis. Kom, geniet en zing mee met bekende muziek uit onder meer The Sound of Music, Mamma Mia, West Side Story, Soldaat van Oranje en Mary Poppins.

Bazuin Zwolle 240515 Lancering 2


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf zeven in cijfers: