Je bent nu hier: Home / Home / Workshop lichte muziek

Workshop lichte muziek

Afgelopen 9 juni hebben we een leerzame workshop onder leiding van Jos Pommer gehad. Onze trouwe volgers zijn gewend aan de warme klanken van De Bazuin Zwolle en gevoeligheid waarmee we harten willen raken. Voor het programma van de Musical Sing Along spelen we voornamelijk lichte muziek en dat vraagt om een andere speelmanier.

Bazuin Zwolle IMG 7309 4

Op 6 juli gaan we schitteren in samenwerking met Het Zwols Musical Gezelschap, musicalster Suzan Seegers en het Thomas combo. 
Nu we steeds meer toewerken naar het eindproduct is het bijzonder om de unieke bijdrage van bovenstaande partijen samen te horen komen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zullen we maar zeggen maar dat is soms ook spannend aangezien het al gauw massaal kan klinken en een uitdaging wordt om dit te stroomlijnen.

‘’Iedereen betaalt contributie, dus iedereen wil spelen.’’ Een uitspraak van Jos waar herkenbaar om gelachen werd. Tja, hoe doe je dat dan? Transparantie en elkaar ondersteunen was een mooie les om mee te krijgen tijdens deze middag. In de lichte muziek is het de kunst om elkaar de ruimte te geven. Dat hebben we ervaren.

De warme klank zal blijven en tegelijk willen we onszelf uitdagen en onze luisteraars verrassen met wat we nog meer in huis hebben. Nieuwsgierig of ons dat lukt? We zien jullie graag in onze eigen stad Zwolle!

Bekijk op ons YouTube-kanaal een terugblik in beeld en geluid!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf twaalf in cijfers: